Ecuador

Ecuador är synnerligen bekant för oss tack vare tidigare uppdrag som färdledare på resor i höglandet längs ”Vulkanavenyn”, till Amazonas regnskog och förstås Galápagosöarna.

Egna erfarenheter under privata resor med en av världens häftigaste tågupplevelser – ”Nariz del Diablo” (Djävulens Näsa) – mellan Alausi och Sibambe och åter. Järnvägen hittar man cirka fem timmars resa söder om huvudstaden Quito, längs ”Vulkanavenyn”.

Vi har arrangerat en konferensvecka i huvudstaden Quito, som är en vacker kolonialstad och med flera intressanta utflyktsmöjligheter inom räckhåll – till exempel själva ekvatorn som dessutom givit landet dess namn.

Framdeles kommer vi att erbjuda en resa till Ecuador som innefattar denna enastående tågresa samt vistelse på vår favoritlodge i ecuadorianska Amazonas, dit man kommer efter en upplevelserik flodfärd. Reseupplägget kan i väntan på det också erbjudas individuellt, ni blir väl omhändertagen av vår samarbetspartner i Ecuador. Välkommen med förfrågan, och vill man kombinera med Galápagosöarna, går det bra (se separat artikel).

Prata Ecuador och Galápagos med oss.

PB JW

Se även:

två tukaner sitter på en gren och äter av en klase bananer
Tukaner och bananer, Ecuador. Photo by Magdalena Kula Manchee on Unsplash